• El Jou Nature
    El Jou Nature
  • El Jou Nature
    El Jou Nature
TROBA LA TEVA HABITACIÓ

Blog

Viatjar amb nens, com trobar l'hotel perfecte?

Dilluns, 07 Febrer 2022
El moment de preparació d'unes vacances o una escapada en família pot ser divertit i emocionant però també pot convertir-se en un autèntic repte. Fer-ho amb temps suficient ens garanteix menys estrès, més il·lusió i convertir el moment de triar el destí en part de l'aventura. Com l'instant previ al somni, en el qual s'intueix que una cosa molt bona està per arribar.
Fer-nos diverses preguntes bàsiques ajudarà a anar pas a pas prenent les decisions oportunes. Quants dies i quan?, que dependrà de la disponibilitat familiar. On? Una de les qüestions estrella. Triar el destí entre tots els components de la família ofereix l'oportunitat de debatre i de fer particpar tant a petits com a grans.

Quin tipus d'allotjament? Quan viatgem en família és igual més important el tipus d'allotjament que el destí al qual ens desplaçarem. Aspectes com els exteriors, l'entorn, al públic al qual es dirigeix l'hotel i els serveis que ens ofereix són molt importants i no cal triar a la lleugera. Que unes vacances siguin inoblidables depèn, en gran part, de tot això!

I com les necessitats i gustos de cada viatger són diferents, té tota la lògica que l'oferta hotelera s'especialitzi oferint una gran varietat de tipus d'allotjament entre els quals triar.

Els hotels Family Friendly són instal·lacions creades pensant en el benestar i les necessitats tant de nens, com de joves i adults.


Per què és important triar un allotjament adaptat a estades en família?
  •  Aquest tipus d'allotjaments, que neixen amb el clar objectiu d'oferir tot el necessari perquè l'estada d'una família sigui el més satisfactòria possible, comptant amb uns serveis bàsics per a aconseguir-lo. Des d'amplis espais i habitacions versàtils; fins a l'aspecte gastronòmic: una cosa tan important com els berenars, o microones on escalfar el menjar dels més petits. Sense oblidar els extres que fan que tot flueixi a la perfecció: bressols, tronas, canviadors, banyeres…
 
  •  Les activitats i les animacions que ofereixen també estan enfocades a tota la família. Respectant el ritme de les diferents edats, aquest tipus d'allotjaments ofereix opcions tant per a realitzar al matí, com a la tarda i també a la nit. Es pot triar fer-les tant de manera individual com en família i la participació és opcional. Al capdavant d'aquestes activitats es troba un equip de monitoraje professional disposat a cuidar tant dels pares com dels nens.
 
  •  L'ambient és el propici perquè tota la família gaudeixi. Els grans es relaxen i desconnecten, sense estressar-se per si hi ha algun altre hoste que es pugui sentir molest i els més petits flueixen en un entorn pensat per a ells.
 
  •  Compartir temps i aventures amb altres nens i nenes. Durant les vacances es coneix a moltes persones amb les quals compartir aventures i aquest temps i espai vacacional. Moltes amistats es conserven a través dels anys i perquè no, fins i tot es comparteixen noves escapades. És molt més probable trobar famílies amb nens i nenes en aquesta mena d'hotels; el que fa que gaudeixin en companyia de les noves amistats.
L'hotel El Jou Nature és un dels impulsors i pioners del concepte Family Friendly. Dins de les seves instal·lacions ofereix tot el necessari per a enorgullir-se de ser un dels referents hotelers en aquest segment.

Amb el ferm propòsit de fer de les escapades i vacances de les famílies allotjades una experiència inoblidable sentint-se com a casa, l'hotel ofereix totes les comoditats per a gaudir d'uns dies de vacances en família, així com un ambient relaxat, bufet familiar amb berenar per als nens i múltiples activitats i animacions! Si estàs planificant unes vacances (per a setmana santa o per a estiu) o una escapada a la primavera no dubtis a entrar en la web on podràs veure totes les promocions o si ho prefereixes pots contactar sense compromís per a saber més sobre les opcions Family Friendly.
logo el jou nature
© 2024 EL JOU NATURE | Eix Estels
Tel. 938 240 369
Ctra el Jou s/n, 08694 Guardiola de Berguedà (Barcelona), Espanya
Booking