• Promocions hotel familiar
  Promocions hotel familiar
TROBA LA TEVA HABITACIÓ

Promocions

 • VACANCES ESTIU AGOST 2024
  Programa "Vacances d'estiu 2024" amb animacions i activitats diàries, a l'Hotel familiar "El Jou Nature" situat al cor del Berguedà, al costat del pantà de la Baells i del Pedraforca, en plena natura i especialment adreçat a famílies.
  Us esperen 140 hectàrees de natura en espais exteriors increïbles...No t'ho perdis !

  Ambient familiar, activitats i animacions, cuina de mercat,

  Tu decideixes quan vols venir! Des de 2 nits,  en pensió completa perquè no t'aguis de preocupar de res, i si decidiu passar algun dia fora us preparem el pícnic!
 • Sant Jordi
  Aquest St. Jordi celebra'l amb la família d'una manera molt especial:
  Desconnecta a la natura en un ambient familiar i relaxat, sense aglomeracions  i gaudint d'una proposta especial d'activitats per gaudir de la festa de Sant Jordi en família!

  Celebra l'amor i la familia amb la millor escapada,  Eco Turisme Family Friendly,  l'escapada a l'Hotel El Jou Nature.
  Respira, viu i gaudeix de l'extraordinari.
 • 27 i 28 d'Abril - Primavera Familiar
  El final del mes d'abril és el moment ideal per fer una escapada familiar. Bon temps, sense massa calor. A mig camí fins a les properes vacances! L'hotel El Jou Nature es el millor destí per gaudir d'un autèntic cap de setmana familiar.  Amb activitats i animacions, bon ambient, servei de restauració de màxima qualitat amb servei de bufet que incorpora productes de proximitat i BIO i activitats i animacions per passar-ho genial!
 • Especial dia de la mare! 4/5 de maig
  Un dia de la mare ?? No, tot un cap de setmana. Un cap de setmana familiar per celebrar el dia de la mare junts. Començant el mes de maig. Gaudint de la primavera al cor del Bergeduà. Al costat del Pedraforca. Amb el millor paisatge, un cap de setmana amb activitats i animacions, ambient familiar, servei de restauració de màxima qualitat amb servei de bufet que incorpora productes de proximitat i BIO i activitats i animacions per passar-ho genial!
 • 11/12 de maig . Escapada familiar
  Qualsevol cap de setmana és un bon moment per escapar-vos en familia. Deixar-vos mimar. Buscar un moment per gaudir entre vosaltres lluny del soroll i l'estrés del dia a dia. I , sense cap dubte, l'hotel El Jou Nature es el millor destí per aconseguir-ho! Per viure un autèntic cap de setmana familiar.  Amb activitats i animacions, bon ambient, servei de restauració de màxima qualitat amb servei de bufet que incorpora productes de proximitat i BIO i activitats i animacions per passar-ho genial!
 • Juny, el mes de les escapades familiars !
  Arribant a l'ecuador del 2024 ! Mes 6, mes de Juny! El mes de les escapades familiars a l'Hotel El JOu Nature.  Un cap de setmana molt especial, coincidint amb la CELEBRACIÓ DE LA PATUM DE BERGA! Gaudeix d'aquest cap de setmana familiar i perquè no, escapeu-vos per visitar Berga ( a 20 minuts de l'Hotel) i veure l'ambient d'aquesta festa que va ser inscrita per la UNESCO a la Llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
 • 8/9 de Juny - Esperant l'estiu ?
  Amb ganes de que arribi l'estiu ? Amb ganes de vacances ? No espereu a l'Agost. Feu un "tastet" de vacances gaudint d'aquest autèntic cap de setmana familiar a l'Hotel El Jou Nature. El 8/9 de Juny és la data !   Us oferim ambient familiar, servei de restauració de màxima qualitat amb servei de bufet que incorpora productes de proximitat i BIO i activitats i animacions per passar-ho genial!
 • Bye Bye Primavera - 15/16 de Juny
  El final de la primera està aquí ! A les portes de donar la benvinguda a un nou estiu, de donar per clausurat el curs escolar  i mentre espereu poder gaudir del descans del mes d'Agost és el moment ideal per fer una escapada familiar. Amb activitats i animacions, bon ambient, servei de restauració de màxima qualitat amb servei de bufet que incorpora productes de proximitat i BIO i activitats i animacions per passar-ho genial!
 • Ioga a El Jou Nature
  El nostre hotel està situat a la ubicació perfecta per poder realitzar les vostres pràctiques individuals o en grup a l'aire lliure envoltats d'un entorn natural amb el qual reconnectar amb la nostra essència. També us oferim confortables i lluminoses sales interiors per assegurar la vostra programació en cas de condicions de clima advers.
 • PROMOCIONS WEB JOU(1)
  Per gaudir durant tot el 2024, regala el que és extraordinari, regala “Hotel El Jou Nature”.
  A qui més vols, a qui més s'ho mereixi o per a tu i els teus... VAL REGAL, El Jou Nature. Vàlid per a una estada de cap de setmana, de dissabte a diumenge, amb Pensió Completa i amb activitats familiars. Del dinar de dissabte a l'esmorzar del diumenge.
© 2024 EL JOU NATURE | Eix Estels
Tel. 938 240 369
Ctra el Jou s/n, 08694 Guardiola de Berguedà (Barcelona), Espanya
Booking