• Promocions hotel familiar
  Promocions hotel familiar
TROBA LA TEVA HABITACIÓ

Promocions

 • web Eix modul promocions familiares (484 × 325 px) (10)
  Del 31 de Desembre a l'1 de Gener
  Sopar de cap d'any i dinar d'any nou  inclòs

  Celebra l'entrada al 2024 en família.
  Al millor hotel familly friendly de Catalunya. Sopar especial de cap d'any - Dinar especial d'Any Nou - Animació i ambient familiar
 • web Eix modul promocions familiares (484 × 325 px) (8)
  El Darrer pont de l'any! Gaudeix-lo en família !
  Al Berguedà, a l'Hotel El Jou Nature amb activitats

  Entre el 6 i el 10 de Desembre. Tu esculls els dies que vens i el número de nits. Activitats, animació i ambientació tots els dies.

  Ideal per escapades amb nens/es. Amb tots els àpats inclosos i activitats familiars. Del dinar del dia d'entrada a l'esmorzar del dia de sortida.  Berenar inclòs pels nens/es.
 • JORNADA DE NADAL PER EQUIPS D'EMPRESA
  Un dia fora del centre de treball per reforçar els llaços i passar-ho genial amb els companys. Al nostre Hotel el Jou Nature, en un entorn natural immillorable al cor del Berguedà.
 • web Eix modul promocions familiares (484 × 325 px) (9)
  Del 27 de Desembre a l'1 de Gener

  Un cop acabades les festes més senyalades i de més compromís, les vacances de nadal son un molt bon moment per gaudir d'uns dies de descans en família. Tu esculls el número de nits i quines nits.  Sense condicions
 • web Eix modul promocions familiares (484 × 325 px) (11)
  Les vacances de Setmana Santa 2024 es gaudeixen a l'Hotel El Jou Nature. Tu esculls el dia d'entrada i el dia de sortida segons millor us convingui! (Sense estada minima dies laborals i dies festius estada mínima 2 nits) 

  Activitats i animacions tots els dies dirigides per animadors
  Àpats en buffet lliure, del dinar del primer dia a l'esmorzar del darrer dia. Amb opció a contractar el dinar del darrer dia (excepte el l'1 d'Abril)
 • web Eix modul promocions familiares (484 × 325 px) (12)
  Aquest St. Jordi celebra'l amb la família d'una manera molt especial:
  Desconnecta a la natura en un ambient familiar i relaxat, sense aglomeracions  i gaudint d'una proposta especial d'activitats per gaudir de la festa de Sant Jordi en família!

  Celebra l'amor i la familia amb la millor escapada,  Eco Turisme Family Friendly,  l'escapada a l'Hotel El Jou Nature.
  Respira, viu i gaudeix de l'extraordinari.
 • web Eix modul promocions familiares (484 × 325 px) (14)
  Per la Segona Pasqua… et quedaràs a casa? No! Escapa't a l'Hotel El Jou Nature

  Aprofita la Segona Pasqua i gaudeix amb la companyia dels qui més estimes, de la teva família. Del 18 al 20 de maig (sense estada mínima), reserva't uns dies per gaudir amb ells i gaudir de les animacions i activitats del nostre equip d'animadors professionals.
 • web Eix modul promocions familiares (484 × 325 px) (15)
  Ens preparem per a l'estiu 2024 amb aquest autèntic cap de setmana familiar a l'Hotel El Jou Nature.  Us oferim ambient familiar, servei de restauració de màxima qualitat amb servei de bufet que incorpora productes de proximitat i BIO i activitats i animacions per passar-ho genial!
 • Ioga a El Jou Nature
  El nostre hotel està situat a la ubicació perfecta per poder realitzar les vostres pràctiques individuals o en grup a l'aire lliure envoltats d'un entorn natural amb el qual reconnectar amb la nostra essència. També us oferim confortables i lluminoses sales interiors per assegurar la vostra programació en cas de condicions de clima advers.
 • PROMOCIONS WEB JOU(1)
  Per gaudir durant tot el 2023, regala el que és extraordinari, regala “Hotel El Jou Nature”.
  A qui més vols, a qui més s'ho mereixi o per a tu i els teus... VAL REGAL, El Jou Nature. Vàlid per a una estada de cap de setmana, de dissabte a diumenge, amb Pensió Completa i amb activitats familiars. Del dinar de dissabte a l'esmorzar del diumenge.
© 2023 EL JOU NATURE | Eix Estels
Tel. 938 240 369
Ctra el Jou s/n, 08694 Guardiola de Berguedà (Barcelona), Espanya
Booking