• El Jou Nature
    El Jou Nature
  • El Jou Nature
    El Jou Nature
TROBA LA TEVA HABITACIÓ

Blog

Si practiques ioga o Mindfulness, et proporcionem la màrfega!

Dimecres, 11 Març 2020
A El Jou Nature posem a la teva disposició màrfegues ("esterilles") d'ús individual, gratuïtes i petició, per practicar ioga, Mindfulness o altres sessions de relaxació.
Deixa de preocupar-te per l'espai del teu maleter quan prepareu una escapada o vacances en família, a més de no necessitar carregar bressol ni trona per als més petits, tampoc hauràs de traslladar el teu estoreta habitual per les teves sessions de relaxació de ioga, Mindfulness o altres.

Posem a disposició dels nostres clients màrfegues ("esterilles") d'ús individual de forma gratuïta per a la pràctica de sessions de relaxació. L'ús és gratuït i pots sol·licitar-les a la recepció del Jou Nature.

Pots utilitzar-les per trobar un moment personal de tranquil·litat o bé practicar-lo amb la vostra parella, fills o altres persones afins que us acompanyin en la vostra estada.

La ubicació de l'hotel enmig de la natura et proporciona centenars de possibilitats on col·locar la vostra màrfega i connectar amb el vostre interior i amb totes les meravelles que us envoltaran en la vostra pràctica: aire pur, sons animals o olors de plantes, terra humida ... Una gran oportunitat per relaxar-vos!
© 2024 EL JOU NATURE | Eix Estels
Tel. 938 240 369
Ctra el Jou s/n, 08694 Guardiola de Berguedà (Barcelona), Espanya
Booking